Open Source Event

11-11-2015

Open Source Event
(03-12-2015)

Comparex weet dat een waardevol en uniek applicatielandschap momenteel het onderscheidend vermogen vormt van uw organisatie. Om uw doel te bereiken, dienen de beste processen en technologieën te worden gehanteerd. Gartner beaamt dat er momenteel een verschuiving in IT uitgaven plaatsvindt van hard- en software, naar abonnementen op Cloud diensten en investeringen in oplossingen van Open Source ontwikkelaars. Juist deze laatste innovatie vormt de weg naar ware technologische vooruitgang en succes.

Antwoord op al uw vragen over Open Source software
Comparex merkt dat er, naast de vraag naar traditionele vendoren, steeds meer interesse ontstaat voor Open Source software en platformen. Waarom gaat innovatie op Open Source zoveel sneller? Waarom kiezen klanten voor Open Source? Hoe komt deze keuze tot stand? Wat heeft het andere succesvolle organisaties gebracht? Wat zijn de kosten en de baten?

Comparex nodigt u uit voor een inspirerende dag om de centrale vraag te beantwoorden: Waarom Open Source? Tijdens het COMPAREX Open Source Event op donderdag 3 december 2015 biedt Comparex in samenwerking met onze Open Source partners Red Hat, EnterpriseDB, Dupaco, Liferay en SEP AG inzicht in de volgende topics:

  • Open Source Applicatie Ontwikkeling en Integratie
  • Open Source Database & Datawarehousing
  • Open Source Infrastructuren

In de ochtend worden deze topics belicht vanuit een strategisch roadmap perspectief. Na de lunch komen praktische business cases aan bod. Laat u inspireren en maak kennis met Enterprise Open Source software oplossingen en leveranciers. U ontvangt inzicht in de functionele en financiële argumenten voor Enterprise Open Source software.

Locatie: De Rode Olifant (Spaces gebouw), Zuid Hollandlaan 7 in Den Haag
Tijd: Ontvangst om 9:30 uur. Om 16.30 uur wordt afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel

Aanmelden voor het event kan hier. Deelname is gratis! 

Terug naar nieuws overzicht
Software