14-11-2015 | door: Redactie

The Next Cloud introduceert de Cloud Competency Checkup

De ontwikkelingen in het IT kanaal gaan razendsnel. Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op, nieuwe aanbieders zorgen voor extra concurrentie, en de digitalisering zorgt ervoor dat klanten meer en meer in controle komen. Hoe ga je hiermee om? Welke veranderingen in je businessmodel zou je willen doen, en hoe? Wat voor advies vraag je en welke hulp staat er tot je beschikking? En welke hulp- en adviesvragen hebben je klanten? Ook zij worden door de digitalisering getroffen en kunnen een vertrouwde adviseur goed gebruiken.

De Cloud Competency Checkup gaat je helpen deze keuzes te maken. Slimme keuzes op het gebied van marketing, sales, service en innovatie worden steeds belangrijker naarmate meer en meer technologie middels de cloud naar jou en naar je klanten toekomt. Waar sta je ten opzichte van je concurrenten? Moet je veranderen of heb je jezelf al goed gedifferentieerd in de markt? Kortom, wat zijn je strategische opties om je bedrijf optimaal te kunnen bestendigen en te laten groeien? Wat werkt goed, wat kan nog beter? Waar op te letten, waar aan te werken?

De Cloud Competency Checkup is ontwikkeld door The Next Cloud om beter zicht te krijgen op de transformatie waar de sector momenteel doorheen gaat en de uitdagingen voor individuele organisaties. Het The Next Cloud team heeft jarenlange ervaring met hosting, cloud & telecom modellen en heeft de afgelopen jaren partijen in Nederland en daarbuiten geholpen met succesvolle transformaties naar de cloud.

Deze kennis is nu gebundeld in de Cloud Competency Checkup om een bredere doelgroep te kunnen helpen met praktische kennis, inzichten en advies.

Na het online invullen van de checkup – www.thenextcloud.co/checkup -  krijg je direct feedback over de status van je organisatie ten opzichte van de sector, inclusief concrete aandachtspunten en mogelijke vervolgstappen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud