Witold Kepinski - 17 november 2015

Centralpoint is Microsoft Authorised Education Partner

Centralpoint is uitgeroepen tot Microsoft Authorized Education Partner (AEP) en bewijst hiermee haar vermogen om aan de veranderende behoeften van academische klanten te voldoen in de huidige dynamische zakelijke omgeving.

Centralpoint heeft aantoonbare kennis opgebouwd en ervaring opgedaan in de educatie sector en bewijst hiermee dat het voldoet aan de hoge eisen die door Microsoft worden gesteld aan het selecte aantal partners in Nederland die zich Authorised Education Partner mogen noemen. Met de marktkennis en specifieke kennis van de academische licentie structuren bewijst Centralpoint dat het academische instellingen op een hoog niveau te adviseren.

Ronald Ederveen, directeur Business Solutions: "Dit Microsoft AEP Partnerschap is een rechtstreeks resultaat van de ontwikkeling die wij als bedrijf doormaken. Met onze klantformule Business Solutions bieden wij niet alleen mid- en grootzakelijke klanten maar ook educatie en zorginstellingen uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ICT-infrastructuur en daarmee samenhangende Microsoft software oplossingen. Wij bieden educatieve instellingen verrassende en innovatieve ICT oplossingen waarmee zij hun doelstellingen realiseren.”

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!