Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
23-11-2015 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Ingram Micro organiseert World Café: ‘Anders kijken naar innovatie’

Op 2 februari 2016 organiseert Ingram Micro in Amerongen het Ingram Micro World Café met als thema ‘Anders kijken naar innovatie’. Het Ingram Micro World Café vindt plaats op dinsdagmiddag 2 februari 2016 op Buitenplaats Amerongen. Het programma start om 13.30 uur. Na ontvangst en een welkomstwoord zal dagvoorzitter Paul Smit een inspiratiesessie geven. Filosoof en cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven en overheden. Vervolgens zullen vier vooraanstaande leveranciers hun visie delen om daarna over te gaan tot discussierondes. Tijdens deze rondetafeldiscussies zullen leverancier, distributeur en reseller in discussie gaan over relevante ICT en Telecom thema’s. Te denken valt aan Big Data, Security, Cloud oplossingen, Convergentie IT & Telecom, et cetera. Het Ingram Micro World Café is een ideale gelegenheid voor ondernemers, directieleden, c-level managers en andere beslissers om inspiratie op te doen. Eric Segers (foto), Country Chief Executive bij Ingram Micro en verantwoordelijk voor de Benelux, is enthousiast over het Ingram Micro World Café. ‘Het is een event waardoor we inspiratie opdoen en geprikkeld raken. Het is belangrijk om in de continu veranderende wereld om ons heen af en toe even afstand te nemen en te reflecteren of we de juiste dingen doen om succesvol te zijn, en te blijven. Hoe we met behulp van technologische innovaties tegemoet kunnen komen aan de veranderende wensen van klanten en werknemers. Op welke manier de immense hoeveelheid data effectief aangewend kan worden om slimmer te werken. En om ideeën op te doen om dingen anders te doen en de concurrentiepositie te versterken. Het is magnifiek om dat te kunnen realiseren met andere ambitieuze kopstukken uit de ICT en Telecom.’

Deelnemers aan het World Café worden op interactieve en humoristische wijze uitgedaagd om anders te kijken naar ons dagelijks denken en doen. De ‘take-aways’ van de dag zullen zijn:

-       nieuwe inzichten te verkrijgen in menselijk gedrag;

-       meer succes te realiseren door deze inzichten effectief in te zetten;

-       te leren bestaande patronen te doorbreken;

-       de visie van belangrijke ICT en Telecom organisaties te ontdekken;

-       geïnspireerd te raken om met een frisse blik naar uzelf en uw organisatie te kijken;

-       en nieuwe relaties aan te knopen tijdens het netwerkdiner.

Bezoek www.ingrammicro-worldcafe.nl voor meer informatie of om uzelf te registreren voor het ‘World Café: Anders kijken naar innovatie’.

Terug naar video overzicht
Mobility