Witold Kepinski - 23 november 2015

Dimension Data richt Sports Practice op

Dimension Data – de wereldwijde leverancier van ICT-diensten en -oplossingen – heeft een aparte Sports Practice opgericht. Deze organisatie gaat digitale-technologieoplossingen leveren aan sportorganisaties wereldwijd.

Eerder al startte Dimension Data een samenwerking met Amaury Sports Organisation (ASO), organisator van grote sportevenementen. ASO en Dimension Data waren hoofdtechnologiepartners van de Tour de France die dit jaar in Utrecht van start ging. Met behulp van trackers onder de zadels verzamelde Dimension Data tijdens dat evenement informatie en deelde de analyses met wielerfans, commentatoren, omroepen en media. Sports Practice staat onder leiding van Adam Foster.

Het doel van Sports Practice is ondersteuning te bieden aan sportorganisaties bij hun digitale transformatie aldus Adam Foster, Group Executive Sports Practice van Dimension Data:

Sports Practice ondersteunt daarnaast Dimension Data als hoofdsponsor van Ryder Cycling, Afrika’s eerste professionele wielrenteam dat meereed in de Tour de France 2015. Vanaf 1 januari 2016 draagt het Ryder Cycling-team de nieuwe naam Team Dimension Data.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!