Witold Kepinski - 25 november 2015

Zorgorganisatie Pantein kiest voor een VCE Vblock systeem

VCE, speler in geconvergeerde infrastructuur en onderdeel van de EMC Federatie, maakt bekend dat de grote en complete Brabantse zorgorganisatie Pantein VCE´s Vblock Systeem binnen hun IT-omgeving gaat inzetten voor een breed scala aan applicaties en toepassingen.

Pantein biedt ziekenhuiszorg, verzorging en verpleging aan huis, kraamzorg, wonen met zorg, hulpmiddelen, gezondheidsadvies en service aan huis. De zorgorganisatie vergeleek verschillende oplossingen. Doorslaggevend was de gegarandeerd zeer hoge beschikbaarheid van het Vblock systeem en het feit dat de infrastructuur kan groeien met de verwachte ontwikkelingen.

Het VCE Vblock systeem, een geconvergeerde infrastructuur, bundelt en integreert rekenkracht, netwerk, opslag, virtualisatie en beveiliging van Cisco, EMC en VMware. De combinatie van de beste componenten in één platform was ook een belangrijk factor in Pantein's keuze voor VCE. De pionier in geconvergeerde infrastructuur levert vooraf geconfigureerde en gevalideerde infrastructuur met lifecycle management, die zorgt voor een betere klantervaring, flexibiliteit en efficiëntie.

VCE werkte nauw samen met haar partner Open Line aan de oplossing die Pantein´s IT-omgeving zal ondersteunen. Pantein´s IT-afdeling kan door het Vblock mensen en middelen vrijmaken om gebruikers van de zorgtoepassingen klantgericht te ondersteunen. Daarnaast kan Pantein de regie over zijn IT voortaan eenvoudiger voeren, tegen lagere kosten aldus Twan Jacobs, Directeur Servicebedrijf van Stichting Pantein. “VCE´s Vblock systeem is een voorbeeld van ultieme integratie en technologische samenwerking. De vooraf geïntegreerde, geconvergeerde infrastructuur vereenvoudigt het beheer, versnelt de implementatie van nieuwe diensten en verlaagt de kosten. Deze vereenvoudiging helpt ons om volledig te concentreren op het leveren van hoog kwalitatieve diensten aan Pantein's zorgverleners en cliënten.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!