Witold Kepinski - 28 november 2015

Exergen GLobal benoemt Walther van Puijvelde als directeur wereldwijde distributie

Exergen Global, leverancier van contactloze infrarode temperatuursensoren, benoemt Walther van Puijvelde als directeur wereldwijde distributie.

Met de komst van Walther van Puijvelde (47 j) als directeur wereldwijde distributie begint Exergen Global een nieuw hoofdstuk in hun bijna 3-jarig bestaan. Deze nieuw gecreëerde positie komt op het juiste moment in de stormachtige groeifase van Exergen Global. Zijn taak is het bestaande dealernetwerk verstevigen en in groeimarkten zoals India uit te breiden.

Van Puijvelde was voorheen werkzaam bij Acal-BFI als Directeur Business Development Europa. Onder zijn leiderschap wist hij in 3 jaar tijd de sensordivisie naar 8 cijfers te brengen. Gedurende zijn tenure wist hij de Distributor Gold Performance award EMEA van Honeywell Sensing & Control en de Honeywell Best in Class Award Zuid Europa binnen te halen.

Van Puijvelde heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een veteraan op het gebied van sensoren en internationale distributie. De markt van temperatuursensoren kent een explosieve groei waarbij de contactloze sensoren de boventoon voeren.

Exergen global heeft klanten zoals HP Indigo, Xerox, Kodak, Heidelberg, GE, Philips, Biorad, Lifehealth, BMW, Ferrari en NASA.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!