Witold Kepinski - 01 december 2015

Wim Uiterdijk wordt Director Enterprise Solutions & Service delivery Infotheek Groep

Wim Uiterdijk wordt Director Enterprise Solutions & Service delivery de Leidse IT-dienstverlener Infotheek Groep zo meldt hij op zijn LinkedIn profiel.

Wim Uiterdijk was eerder directeur van SCC Services, het huidige Misco Solutions. Eerder werkte hij bij ETC, Xoldes en Compaq. Hij werkte eerder bij Infotheek als Warehouse Manager.

Uiterdijk: “Infotheek is een fantastische club en biedt veel groeimogelijkheden. Het ondernemerschap en de successen die geboekt worden hebben me altijd al zeer aangesproken.” Wim zal bij Infotheek Groep de serviceorganisatie verder uitbouwen waarmee de Benelux markt ontwikkeld kan worden met een “managed device” portfolio.

Infotheek is al sinds 1991 actief als IT-leverancier. De solutions en services afdeling van het bedrijf zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. “Daarom wordt het tijd om de transformatie vanuit de productfocus naar de Service-IT-focus te versnellen en naar de markt te brengen” zegt Wim. Door middel van een gedegen stappenplan wordt het serviceportfolio afgestemd op de service delivery organisatie en de doelgroepen van het bedrijf. “Binnen drie jaar wil ik Infotheek Groep ontwikkelen naar een top 3 Service-IT-organisatie binnen Europa”, concludeert Wim. Onlangs voegde Infotheek met de overname van ‘HP Networking Partner of the Year 2014’ Network2Day nog meer kennis aan het eigen portfolio toe. Sindsdien is Infotheek HP Enterprise Platinum partner en hard op weg om de sales en kennis verder uit te breiden. Eerder dit jaar breidde Infotheek dit team al uit naar dertig specialisten.

Infotheek, onderdeel van Infotheek Groep B.V., bestaat volgend jaar 25 jaar. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een jaarlijkse groei van ruim 25% gerealiseerd. Ontwikkeling van het producten- en dienstenportfolio alsmede uitbreiding in personeel (internationale) kantoren zijn hier onderdeel van. Wim Uiterdijk zal een belangrijke rol gaan vervullen in het vervolg van deze groei. 

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!