Stellar Data Recovery introduceert nieuw 5-stappen partnermodel
01-12-2015 | door: Redactie

Stellar Data Recovery introduceert nieuw 5-stappen partnermodel "Geld verdienen met Data Recovery"

Het team van Stellar Data Recovery is continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van het dienstenaanbod. Speciale aandacht krijgen de talrijke partners in Nederland en België, zo meldt de data recovery specialist.

Extra verdienmogelijkheden
Het nieuwe programma is het vervolg op het 5 jaar geleden geïntroduceerdepartnerprogramma en biedt partners van Stellar Data Recovery compleet nieuwe zakelijke kansen.

De 5-stappen formule van Stellar Data Recovery onderstreept de betrokkenheid van de partners van Stellar Data Recovery. Met behulp van de door Stellar ontwikkelde data recovery toolkits kunnen partners in veel gevallen verloren data van hun klanten zelf terughalen. Indien een dergelijke data recovery niet mogelijk is, haalt Stellar de schijf gratis op en voert de data recovery uit in haar laboratorium in Utrecht. Het nieuwe concept biedt niet alleen de gebruikelijke bemiddelingsvergoeding, maar opent voor partners extra verdienmodellen en verkoopmogelijkheden.

Commerciële ondersteuning
Kees Jan Meerman (foto), Managing Director bij Stellar Data Recovery Europa: "De tevredenheid van onze partners heeft topprioriteit bij ons. Voor ons is het vooral belangrijk om altijd te handelen in het belang van onze vele partners, want Stellar is van mening dat een echt partnerschap voor beide partijen voordelig moet zijn. Daarom zijn we al enige tijd bezig met het optimaliseren van ons partnerprogramma. We merkten steeds vaker dat onze partners meer betrokken wilden worden in de stroom van data recovery opdrachten. Ik ben dan ook erg blij dat we aan dit verzoek gehoor hebben kunnen geven door deze optie te integreren in het nieuwe partnerprogramma. Zo zullen onze partners in de toekomst aanzienlijk meer worden beloond voor hun inspanningen. Daarnaast bieden wij de partners hele concrete commerciele ondersteuning. Geld verdienen met Data Recovery is nog nooit zo makkelijk geweest! "

Vooral kleine en middelgrote IT dienstverleners
Onlangs heeft Stellar de 5-stappen formule met het thema "Geld verdienen met Data Recovery" geïntroduceerd en gepresenteerd op het congres ICT 2016. "De formule is met grote belangstelling ontvangen van de kant van ons netwerk van partners," zegt John de Keijzer (Partner Account Manager, NL). "Ik ben vooral tevreden dat het nieuwe concept lijkt aan te slaan bij de kleine en middelgrote IT-dienstverleners."

Inschrijven vanaf Q1 2016
Partners van Stellar Data Recovery kunnen vanaf het eerste kwartaal van 2016 inschrijven voor het nieuwe programma.

Meer informatie over het partnerprogramma is te vinden op de website van Stellar Data Recovery.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

data