Redactie - 02 december 2015

Motto Communications biedt 3CX hosted PBX voor Nederlandse ICT-resellers

Motto Communications gaat de PBX-oplossing 3CX Phone System van 3CX aanbieden vanuit haar cloud distributie platform Flux. De samenwerking met 3CX biedt business partners meer flexibiliteit, betere verkoopkansen en meer mogelijkheden om in te spelen op de ontwikkelingen in de hosted communicatiemarkt. Voor nieuwe partners is er een aantrekkelijk introductieaanbod, aldus Motto Communications.

3CX is een internationale ontwikkelaar van ondermeer het geavanceerde software gebaseerde PBX-systeem 3CX Phone System. Motto Communications is hoster en leverancier van cloud communicatiediensten en virtuele telecomdiensten aan circa 200 Nederlandse business partners. 

Motto zal binnen de samenwerking de hosting en distributie van het 3CX Phone System toevoegen aan haar cloud distributie platform Flux. De samenwerking tussen Motto en 3CX biedt business partners de flexibiliteit om gevirtualiseerde sessies als dienst per stuk per maand af te nemen. Ook kunnen ze zelf een hosted omgeving realiseren als dat een betere business case voor hen oplevert. Met 3CX Cloud PBX kunnen bedrijven tot maximaal 25 gelijktijdige sessies per server volledig geautomatiseerd hosten. Business partners zijn in dit flexibele en schaalbare businessmodel beter in staat om klanten meer winstgevend te faciliteren en ondersteunen, aldus Motto Communications.

Kansen voor business partners 

Het 3CX Phone System in combinatie met het cloud distributie platform Flux van Motto is volgens Motto Communications een zeer interessant propositie voor business partners omdat zij nu beter kunnen inspelen op kansen in de markt: 

- Business partners behouden hun relatie met klanten 
- Business partners kunnen zelf hun SIP-trunk leverancier kiezen 
- Business partners krijgen realtime billing en een dashboard met diensten 
- Mogelijkheden voor upsellen van additionele diensten, hardware en integratiediensten 
- Keuze tussen on-premise installatie of hosted oplossing afhankelijk van klantwensen 
- Scherpst geprijsde hosted PBX-oplossing in de markt 
- Ruime keuze uit ondersteunde IP-telefoons 
- Naadloze integratie van mobiele toestellen als alternatief voor IP-telefoons 
- Gratis training en ondersteuning 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!