Wouter Hoeffnagel - 03 december 2015

Xerox benoemt Louis Frank tot Vice President Business Development BPO APAC EN EMEA

Xerox heeft Louis Frank (58) aangesteld als Vice President Business Development Business Process Outsourcing (BPO). Frank is sinds 2013 werkzaam bij Xerox en vervulde voorheen de functie van Sales & Capture Executive International Transport & Government.

Met zijn nieuwe aanstelling is Louis Frank verantwoordelijk voor de sales van BPO en Tolling voor APAC en EMEA (alle landen buiten Noord- en Zuid Amerika en de UK) binnen de publieke sector. In deze functie neemt hij het dagelijkse internationale klantcontact voor zijn rekening en richt hij zich op het verankeren van de strategische salesaanpak in combinatie met het borgen van de diepgaande kennis en ervaring van BPO-oplossingen, waaronder Customer Care en rekeningrijden binnen Xerox.

Na het behalen van drie masterdiploma’s begon Frank zijn carrière bij de gemeente Rotterdam. Daar vervulde hij verschillende adviesrollen voor zowel de interne als externe bedrijfsvoering. Daarna was hij als accountmanager bij het Gemeentelijk Rekencentrum Rotterdam verantwoordelijk voor de sales van ICT-oplossingen. Frank bleef jarenlang actief binnen de overheidssector en maakte, na negen jaar werkzaam te zijn geweest bij Eneco, de overstap naar het bedrijfsleven. Hij ging aan de slag bij CGI, wat in zijn tijd nog onder Logica en eerder onder CMG viel, waar hij verantwoordelijk was voor de sales en delivery van het grootste SAP-project voor defensie, het SPEER-project. Hij eindigde daar zijn carrière als Managing Director Public Sector.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!