Wouter Hoeffnagel - 03 december 2015

ilionx gaat partnership aan met Sitecore

ICT-dienstverlener ilionx is een samenwerking aangegaan met Sitecore, leverancier van customer experience management software. Met het partnership biedt ilionx bedrijven ondersteuning en advies bij de implementatie en het beheer van een geïntegreerd platform voor contentbeheer en klantinformatie. Hiermee spelen de partijen in op de groeiende vraag naar geïntegreerde IT- en marketingdiensten.

Het webcontentmanagementplatform van Sitecore analyseert kenmerken van online bezoekers, zoals hun locatie en het apparaat dat ze gebruiken, en koppelt deze informatie real-time aan aankoophistorie, gedragstrends en demografische gegevens. Dit geeft bedrijven inzicht in online bezoekers en maakt het mogelijk gepersonaliseerde content tonen die past binnen de context. ilionx heeft ervaring met het implementeren van de customer experience management software van Sitecore bij klanten. Met het partnership wil ilionx de software op grotere schaal inzetten bij bedrijven.

“We merken dat er steeds meer vraag is naar dit soort geïntegreerde marketingoplossingen”, aldus Wiebe de Boer, directeur bij ilionx. “Klanten vragen ons om hen te helpen bij hun digitale transformatie. Dit omvat niet alleen de inzet van de juiste technologische oplossingen, maar ook het inrichten van bedrijfsprocessen en verbeteren van klantervaringen. In dat kader is het partnership met Sitecore een mooie aanvulling op ons huidige technologieaanbod.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!