Witold Kepinski - 07 december 2015

Experts ICT-Partners benoemd tot Nutanix Technology Champion 2016

Nutanix, leverancier van web-scale converged infrastructuuroplossingen, heeft maar liefst twee experts van ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudprojecten, benoemd tot Nutanix Technology Champion (NTC) 2016. De benoeming geldt als optimale erkenning voor ICT-Partners als expert op het gebied van software defined en hyperconverged oplossingen.

“ICT-Partners, premier Partner van Nutanix, is uitermate trots op het feit dat twee van haar consultants, te weten Arjan Hendriks en Bart Donders, toegetreden zijn tot het wereldwijde, selecte gezelschap van Nutanix Technology Champions”, aldus Pascal Verberkt, Algemeen directeur van ICT-Partners.

“De benoeming geldt als ultieme erkenning voor ons als hoogwaardige ICT-partner. Dankzij de toetreding tot het programma krijgt ICT-Partners toegang tot de besloten Nutanix community, waarin exclusieve informatie (inclusief bèta’s) over toekomstige ontwikkelingen van het web-scale platform wordt gedeeld. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om Nutanix te volgen en ontwikkelingen/nieuwe functionaliteiten vroegtijdig toe te passen in onze implementatie- en optimalisatietrajecten.”

Nutanix Technology Champion
Ieder jaar selecteert Nutanix wereldwijd een beperkt aantal ICT-professionals voor het NTC-programma. Enkel experts met aantoonbare ervaring van het Nutanix platform en web-scale oplossingen maken kans op de zeer gewilde benoeming.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!