Witold Kepinski - 08 december 2015

Jean-Louis van Aerle wordt Commercieel Directeur Document House

Sinds 2 december jl. is het directieteam van Document House versterkt met Commercieel Directeur Jean-Louis van Aerle. Een belangrijke aanvulling die past in de strategie, waarin kwaliteit en visie de boventoon voert. Jean-Louis vervulde hiervoor diverse functies bij o.a. KNNS Business Solutions en KC Business Solutions.

Algemeen Directeur Rob Petri ziet in Van Aerle de juiste persoon op het juiste moment. ,,We zochten iemand die het klappen van de zweep kent, iemand die wil ontwikkelen, maar misschien wel het belangrijkste, iemand die het ook over kan brengen op onze mensen. Jean-Louis kan dat.”

Jean-Louis ziet in Document House een bedrijf met veel potentie: ,,Ondernemers willen hun bedrijfsinformatie continu kunnen raadplegen. Papieren of digitale documenten, dat maakt niet uit. Overzichtelijk en logisch, dat is belangrijk. Altijd overal beschikbaar. Dat moet gewoon geregeld zijn. Dáár schuift Document House aan bij ondernemers, kijkt mee, luistert en helpt. Want precies daar zijn wij goed in. Bij Document House is de hele bedrijfsfilosofie daar omheen gebouwd, dat sluit precies aan bij mijn ideeën. Ik heb er enorm veel zin in.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!