Witold Kepinski - 09 december 2015

Marc Loo directeur van FastFlex

Marc Loo zal vanaf 1 oktober Clemens Huis in ’t Veld gaan opvolgen als directeur van FastFlex. Na bijna 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij FastFlex zal Clemens zijn positie per 1 oktober neerleggen. De afgelopen jaren heeft Clemens gewerkt aan het opnieuw positioneren van FastFlex, de organisatorische aspecten en het bijbehorende Business Devolopment. Dit heeft geleidt tot een mooi portfolio aan dienstverlening en bijbehorende klanten.

Marc Loo zal richting geven aan FastFlex om verder te groeien naar een leiderschapsrol in Nederland op het gebied van brokermanagement. Marc Loo was de afgelopen periode verantwoordelijk voor sourcingsvraagstukken bij zusterorganisatie QNH.

http://www.emerce.nl/content/uploads/2014/12/Foto-marc-loo-ZW.jpgMarc Loo over zijn nieuwe functie: “Ik ben zeer verheugd met deze nieuwe uitdaging. De flexibilisering van de arbeidsmarkt en de complexiteit van een kwalitatief, efficiënt en compliant inhuurbeleid maakt dat veel organisaties op dit moment op zoek zijn naar een partner op het gebied van contractmanagement. Als FastFlex gaan wij voor duurzame partnerships met zowel organisaties, leveranciers en professionals. FastFlex heeft zich tot doel gesteld om te groeien naar een kwalitatieve leiderschapsrol in Nederland op het gebied van brokermanagement. Samen met de organisatie ga ik dan ook graag deze uitdaging aan om dit verder vorm te geven.”

Wij bedanken Clemens voor zijn inzet en bijdrage die hij de afgelopen jaren geleverd heeft. Als medeoprichter en aandeelhouder van Q24 blijft Clemens aan de zijlijn betrokken bij het reilen en zeilen van FastFlex. Uiteraard zullen we dit jaar nog op gepaste wijze stilstaan bij de verdiensten en de nieuwe stap van Clemens.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!