Witold Kepinski - 10 december 2015

Raytheon | Websense stelt Tim Hoefsloot aan als Regional Director Sales Benelux

Raytheon | Websense heeft Tim Hoefsloot (52) aangesteld als Regional Director Sales Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het leiden van de sales-organisatie van de aanbieder van cybersecurity-oplossingen.

Hoefsloot heeft met verschillende IT-leveranciers gewerkt aan het bouwen en uitbreiden van sales-teams en verkoopkanalen in Noord-Europa, waaronder Packeteer/Bluecoat en Exinda Networks.

Websense, dat eerder dit jaar is overgenomen door Raytheon, is gespecialiseerd in security-oplossingen die bescherming bieden tegen geavanceerde cyber-aanvallen en datadiefstal. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van web-, email-, data- en beveiliging en heeft wereldwijd meer dan 1.500 werknemers.

“Websense loopt absoluut voorop als het gaat om geavanceerde cybersecurity oplossingen”, zegt Hoefsloot. “De verwachting is dat cyberaanvallen en datadiefstal de komende jaren alleen nog maar zullen toenemen. Het bedrijf heeft dit jaar een belangrijke stap gemaakt: door de combinatie van de Websense-activiteiten met Raytheon Cyber Products hebben we een unieke kans om een nog grotere positie te verwerven in de Benelux-markt. Onze oplossingen voor Data-Leak-Prevention zijn zeer geavanceerd en worden door de nieuwe wetgeving steeds meer relevant. Ik kijk ernaar uit om deze kans samen met het team te verzilveren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!