Witold Kepinski - 15 december 2015

ETTU richt BPM Experts op

ETTU, specialist in SharePoint- en Office 365 toepassingen, heeft BPM Experts opgericht om in te spelen op de toenemende vraag naar procesoptimalisatie oplossingen. BPM Experts gaat zich richten op de dienstverlening rondom de producten en oplossingen van onder meer K2, wereldwijd marktleider op het gebied van Business Process Management (BPM).

De producten K2 Appit en K2 blackpearl helpen organisaties op het gebied van business apps met workflows, formulieren, reporting en data-integratie. Hiermee wordt een succesvolle bijdrage geleverd aan de businessdoelstellingen van organisaties. BPM Experts gaat implementaties van K2 uitvoeren en begeleiden, zowel in combinatie met SharePoint omgevingen als met andere informatiebronnen.

Micha Frese, directeur van BPM Experts: "Wij zien een toenemende behoefte in de vraag naar procesautomatisering bij bedrijven, waarbij de business steeds vaker budgetverantwoordelijk is. BPM Experts helpt met laagdrempelige oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van de performance van bedrijven. We doen dat onder andere met de snel te configureren toepassingen van K2, wereldwijd marktleider in BPM-oplossingen.”

Piet Vink (foto), directeur van ETTU: “Wij merken dat onze klanten steeds digitaler werken en processen willen automatiseren. Met het oprichten van BPM Experts bieden wij onze klanten een specialistische partner die zich toelegt op BPM-oplossingen, zowel binnen SharePoint als met andere systemen.”

De BPM-oplossingen van K2 kunnen afzonderlijk ingezet worden of geïntegreerd worden met bestaande systemen zoals SAP en SharePoint en worden geleverd vanuit een Cloud of on-premises leveringsmodel. Meer informatie over BPM Experts op www.bpm-experts.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!