Redactie - 16 december 2015

Medewerkers SAP Nederland doneren 15.000 euro aan Rode Kruis voor vluchtelingen in Rosmalen

SAP Nederland heeft 15.000 euro aan het Rode Kruis gedoneerd voor de noodopvang van vluchtelingen in Rosmalen. Het geld is afkomstig van een groot deel van het kerstfeestbudget van het concern.

Dit jaar ontstond er vanuit de medewerkers van SAP de behoefte om een andere invulling te geven aan het traditionele kerstfeest. Besloten is daarom om een groot deel van het kerstfeestbudget te besteden aan mensen die leven onder moeilijke omstandigheden, zoals de vluchtelingen in de noodopvang in Rosmalen.

Het Rode Kruis, onder aanwezigheid van de medewerkers van SAP Nederland en de gemeente 's-Hertogenbosch, 15.000 euro in ontvangst genomen. De donatie zal volgens Mulder worden besteed aan onder andere onderwijs (zoals Nederlandse taallessen), ontspanning en sport.

"SAP heeft als missie 'to make the world run better and to improve people's lives'. Dit doen wij met onze technologie, maar ook met een breed sociaal maatschappelijk programma. Voor deze gelegenheid kozen wij voor het Rode Kruis omdat de vluchtelingen onze hulp op dit moment hard nodig hebben", aldus Stephan Ariesen, die de cheque namens alle SAP collega's heeft overhandigd.

Foto v.l.n.r.: Stephan Ariesen (SAP), een vluchteling uit de noodopvang en Constant Mulder (Rode Kruis)

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!