Witold Kepinski - 16 december 2015

Awingu tekent Ratho en Contict als nieuwe resellers op

Op 11 december organiseerde Awingu samen met distributeur Nextel haar eerste partner event in Nederland. Hierbij werden Ratho en Contict als nieuwe resellers opgetekend.

Sinds de introductie van Awingu in Nederland, begin 2015, wordt gewerkt aan een stabiel en betrouwbaar partnerkanaal. Ter gelegenheid van Awingu release 3 kwamen vijftien resellers bij elkaar in Veenendaal. André Huynen en Christof Debaes van Awingu konden melden dat de oplossing voor Het Nieuwe Werken nu voorzien is van een nieuwe user interface. Deze verandering is tot stand gekomen op basis van feed back van gebruikers. Ook de nu standaard SSL Offloader werd enthousiast ontvangen door de resellers, evenals de mogelijkheid voor multitenancy. Het licentiemodel is zeer eenvoudig gebleven en de klant betaalt nu per current user, aldus Huynen.

Tijdens het event sloten Ratho uit Eindhoven en Contict uit Oldenzaal zich officieel aan bij het Awingu reseller netwerk. Namens Ratho ondertekenden Thomas Schepers en Vanny Ros de samenwerkingsovereenkomst. Jan Jaspers en Luc Nijhuis deden dit dito namens Contict uit Oldenzaal.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!