Centric, Switch en Bee-Ideas ontwikkelen MVO-bewustzijnsapp
18-12-2015 | door: Witold Kepinski

Centric, Switch en Bee-Ideas ontwikkelen MVO-bewustzijnsapp

Centric heeft in samenwerking met Stichting Switch en Stichting Bee-Ideas de QuizApp ontwikkeld. Deze app heeft als doel om medewerkers in het MKB aan het denken zetten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De QuizApp behandelt vragen over onder andere het milieu en de sociale aspecten waarmee bedrijven te maken krijgen die overgaan op duurzaam ondernemen. Zo vergroten organisaties het MVO-bewustzijn van hun medewerkers en implementeren zij het MVO-beleid op een leuke en laagdrempelige manier.  

Medewerkers die de QuizApp spelen, kunnen hun antwoorden direct in hun smartphone of tablet invoeren. De quiz kan individueel of samen met collega’s worden gespeeld.

MVO Loont programma van Stichting Switch

De QuizApp is de meest recente aanwinst in het aanbod van MVO Loont, het programma van Stichting Switch. Switch stimuleert gedrag dat bijdraagt aan een duurzame en rechtvaardige wereld. Hierbij focust de stichting zich op duurzaam consumeren en produceren. Met het programma MVO Loont biedt Switch MKB’ers informatie en ondersteuning op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. kijk voor meer informatie over MVO Loont op de website.

Stichting Bee-Ideas

Stichting Bee-Ideas ondersteunt duurzame initiatieven door het recyclen van software. De doelstelling van deze stichting is duurzame software te ontwikkelen en het toegankelijk maken van technologie voor mensen die een duurzaam software-idee hebben. Meer informatie over Bee-Ideas.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

apps, mvo