Redactie - 17 december 2015

SimpliVity breidt haar klanten en partners uit in EMEA

SimpliVity, een Amerikaanse leverancier van hyperconverged infrastructuur revolutie in IT, kondigt een nieuwe golf van partners en klanten aan die de expansie in EMEA aangeeft, en waaruit de aanhoudende dominantie van SimpliVity in de regio blijkt.

"2015 is een baanbrekend jaar voor SimpliVity geweest – onze marktwaardering is gestegen tot meer dan 1 miljard dollar, de omzet bleef elk kwartaal massaal groeien, en we hebben de derde generatie van onze OmniStack oplossing in de markt gezet", zegt Klaus Seidl, vice president sales EMEA , SimpliVity. "Over de hele linie heeft het EMEA team bijgedragen om ongeveer 50 procent van de omzet van de totale SimpliVity organisatie en is in EMEA een van de grootste SimpliVity implementaties wereldwijd gerealiseerd."

Nieuwe Teams en Markten

De vraag naar SimpliVity's hyperconverged infrastructuur blijft wereldwijd exponentieel toenemen, dus heeft SimpliVity ook aanzienlijk geinvesteerd om aan de behoeften van klanten te voldoen – door het personeelsbestand naar 19 landen in EMEA uit te breiden en het verhogen van het netwerk van meer dan 700 partners wereldwijd. Belangrijke investeringsgebieden zijn een nieuw kantoor geopend in München, Duitsland dat dient als een regionale hub voor Europa en uitbreiding van channel support om resellers te ondersteunen in meer dan 60 landen.

Business Case klanten 

SimpliVity blijft presteren in EMEA - ongeveer 50 procent van de omzet komt uit de regio - waaronder:

Costaisa in Spanje

Costaisa levert al meer dan 45 jaar technische oplossingen en diensten aan de Spaanse gezondheidszorg. Als een hosting service provider, is het voor dit bedrijf nodig om haar klanten de beste technologische oplossing voor zakelijke flexibiliteit te bieden, tesamen met een hoog niveau van service en operationele efficiëntie en optimale kosten. Costaisa wendde zich tot SimpliVity voor één van haar klanten – een bedrijf dat 41.000 klanten ondersteunt – om zijn Data Processing Infrastructure te consolideren en te vereenvoudigen en tegelijkertijd de gegevensbescherming te garanderen. Door het migreren van deze klant naar SimpliVity's hyperconverged infrastructuur, heeft Costaisa een 103:1 data-efficiëntie kunnen realiseren, bespaart men 980 TB aan opslag, en heeft men op de operationele kosten kunnen besparen. De implementatie duurde slechts een tot twee dagen, bracht een prestatieverhoging van 25-50% en verbeterde de distaster recovery-mogelijkheden van de onderneming.

 "Wij zijn een outsourcing bedrijf. Als we de kosten kunnen verlagen, kunnen we concurrerender zijn en daardoor meer klanten betere diensten aanbieden dan vandaag", zei Baeta Pere, Chief Technology Officer van Costaisa. "Met SimpliVity hebben we verbeteringen in de operationele efficiëntie, time-to-market en flexibiliteit bereikt."

EFS in Frankrijk

EFS heeft gekozen om van een moeizaam en tijdrovend back-up systeem over te stappen op een oplossing die meer in lijn ligt met de behoeften van de organisatie. EFS, de enige exploitant van bloedtransfusies in Frankrijk, koos de SimpliVity OmniCube oplossing om het beheer van de virtuele infrastructuur te vereenvoudigen en voor het optimaliseren van de back-ups en zo de prestaties van hun informatiesystemen te herstellen. Met een verouderde IT-infrastructuur dat aan het eind van zijn levenscyclus is, was het voor EFS van cruciaal belang om een volledige herziening van hun backup- en restore-infrastructuur te overwegen. EFS heeft gekozen om van een moeizame en tijdrovende back-up systeem over te strappen op een oplossing dat meer in lijn ligt met de behoeften van het organisatie.

Benoit Cazenave, IT Manager EFS Alsace zei: "De implementatie van SimpliVity heeft ons in een nieuw tijdperk van hoge IT-prestaties en betrouwbaarheid gebracht. Het kost ons nu drie seconden om een back-up van 1,5 TB te maken, en minder dan vijf minuten voor een back-up van alle servers, zonder systeem vertraging. En de tijd om nieuwe servers te implementeren is drie tot vier keer sneller geworden. "

Gemeente Båstad in Zweden

De gemeente Båstad is een badplaats in het zuiden van Zweden. De stad maakte gebruik van een federale programma om de verouderde IT-infrastructuur te upgraden. De gemeente verving zijn 24 rack-units van verouderde IT-systemen door SimpliVity OmniCubes, verdeeld over twee locaties. De SimpliVity oplossing reduceert de opslagkosten, biedt een 51:1 ratio voor data efficiëntie en zorgt voor een continue beschikbaarheid van IT-diensten in het geval van rampen of storingen in apparatuur. Bovendien vermindert de hyperconvergened IT infrastructuur de total cost of ownership.

"De SimpliVity oplossing stond ver voor op de concurrentie", zegt Robert Zackrisson, IT Operations Manager van de gemeente Båstad. "De andere leveranciers konden geen volledig geconvergeerde oplossingen aanbieden en konden niet dezelfde efficiëntie voor data-opslag en databescherming bieden als de OmniCubes. En de mogelijkheid om de gehele hyperconverged infrastructuur vanuit VMware vCenter te beheren was een echte differentiator. We hadden een beperkte tijd om te profiteren van de financiering van de overheid en konden de omschakeling naar SimpliVity en ontmanteling van de legacy-systemen in slechts twee dagen afronden. "

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!