Redactie - 21 december 2015

Trusted partnerships solide basis groei Friese Snakeware

Grote vraag naar strategisch advies en hierop gebaseerde digitale producties voor onder andere Lucas Bols, Dirk van den Broek, DekaMarkt, GrandVision, Staatsbosbeheer, Koga en Batavus heeft het Friese Snakeware ook in 2015 weer goed wind in de zeilen gegeven. Bovendien heeft Snakeware meerdere trusted partnerships met opdrachtgevers uit Retail, Food, Corporate en Toerisme mogen aangaan, waardoor de vooruitzichten voor 2016 rooskleurig zijn.

“De trusted partnerships en de vele mooie nieuwe en lopende projecten die ons gegund worden vormen een solide basis voor onze verdere groei”, zegt Ate van der Meer, Marketing en Sales Director van Snakeware. Bij Snakeware werken momenteel 36 vakidioten en er wordt actief gezocht naar nieuw talent in de vorm van online marketeers, service operators en engineers.

Jarenlange kennis en vakmanschap is één van de pijlers waar het bedrijf, dat in 1995 opgericht is, op staat. Snakeware zet de nieuwste digitale technieken in of ontwikkelt deze zelf. Zo wordt voor de groeiende stroom opdrachtgevers exclusief gebruik gemaakt van het in huis ontwikkelde software platform voor omnichannel management. Snakeware wordt steeds vaker als trusted partner gezien en creert samen met haar opdracthgevers op basis van goed onderbouwde plannen vooruitstrevend en onderscheidend werk .

Daarnaast is er belangstelling voor location based services door middel van het iBeacon-product Lightcurb, dat dit jaar hoog genoteerd staat in de MKB innovatie top 100. Ook is er grote vraag naar responsive sites op basis van de Snakeware software die onder andere door MerkMakers uit Leeuwarden wordt ingezet, aldus Toine Dinkelberg, Strategy Director van Snakeware: “Strategisch advies wordt steeds crucialer. Dit omdat gedegen plannen, de uitvoer hiervan zoals creëren of optimaliseren van digitale kanalen, online adverteren, het verzorgen van Facebook of Twitter campagnes en het invulling geven aan de redacties van opdrachtgevers, allemaal direct vertaald kunnen worden naar resultaat en rendement.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!