Redactie - 22 december 2015

ICTWaarborg organiseert Dag van het servicebedrijf

Een eigen servicebedrijf runnen, dat betekent dat er veel op u afkomt. U bent niet alleen de technische man of vrouw, maar ook administratief medewerker en marketingdirecteur. Tijdens de Dag van het Servicebedrijf op donderdag 21 januari wijzen wij u de weg binnen het ondernemerslandschap, want wie kan dit beter dan uw eigen brancheorganisatie. Van administratie tot verkoop, alles wat er in uw onderneming aan bod kan komen gaan wij samen in deze dag behandelen. Hoe werf ik nieuwe klanten? Hoe zet ik marketing in? Welke software is de motor voor mijn servicebedrijf? Wat zijn mijn verplichtingen? Ook onderwerpen als telecom, telefoonreparatie, softwareoplossingen, huisautomatisering, cloud en beveiliging komen aan bod.

Servicebedrijven van ICTWaarborg onderscheiden zich van grote multinationals, elektromonteurs en branchevreemde partijen, zoals de boekhandels die telefoonreparatie aanbieden. Om de servicebedrijven nog verder in hun onderscheidende dienstverlening te ondersteunen, heeft ICTWaarborg algemene voorwaarden, inkoopvoorwaarden en aanvullende voorwaarden ontwikkeld. Tijdens dit symposium introduceren wij daar bovenop reparatievoorwaarden, ondersteund door een professioneel reparatieformulier. Het voordeel van de formulieren van ICTWaarborg is dat ze algemeen geaccepteerd zijn. Dit betekent dat de consument deze zonder protest zal aanvaarden.

Vol is vol, dus schrijf u daarom nu in voor de Dag van het Servicebedrijf. Gezien de grote belangstelling kan er maximaal 1 persoon per bedrijf bij dit symposium aanwezig zijn. De locatie is het NBC Congrescentrum gelegen aan de Blokhoeve 1 te Nieuwegein. U kunt hier gratis parkeren. We starten om 13.00 uur en sluiten af met een netwerkborrel.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!