Witold Kepinski - 22 december 2015

Accenture en Adobe bieden digital marketing diensten

Accenture en Adobe hebben de uitbreiding van hun wereldwijde samenwerking op het gebied van digital marketing aangekondigd. Samen gaan ze marketingoplossingen creëren voor organisaties binnen life science, gezondheidszorg en financiële dienstverlening in Noord-Amerika en Europa.

Accenture en Adobe sluiten een nieuwe, driejarige overeenkomst en ontwikkelen technologische diensten en oplossingen die klanten binnen deze specifieke sectoren helpen bij het realiseren van betere marketingprestaties en -efficiëntie.

Accenture en Adobe stellen een gespecialiseerd team samen van professionals met sectorkennis en experts op het gebied van digitale marketing en sales. Dit team integreert oplossingen van Adobe Marketing Cloud met digitale marketingdiensten van Accenture Interactive, onderdeel van Accenture Digital. Daarbij wordt ook de kennis van Accenture op het gebied van life science, gezondheidszorg en financiële dienstverlening ingezet. Accenture investeert eveneens in zijn expertise op het gebied van diensten van Adobe om zo op grote schaal digitale marketingoplossingen te kunnen bieden aldus de twee partners.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!