Stemproces Dutch IT-channel Awards gesloten
22-12-2015 | door: Witold Kepinski

Stemproces Dutch IT-channel Awards gesloten

Het stemproces via dutchitawards.nl op de 48 Dutch IT-channel Awards genomineerden is gesloten. De genomineerden hebben zich in 2015 weten te onderscheiden in de Nederlandse IT-channel business. Er zijn inmiddels al duizenden stemmen uitgebracht!

De felbegeerde awards worden op donderdagavond 21 januari 2016 feestelijk uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala 2016 in de Wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Dit grootste IT-channel evenement van Nederland, waar invloedrijke kopstukken uit de IT-business samenkomen, is uitverkocht. 

De feestelijke avond is in handen van presentatrice Celine Huijsmans en hoofdredacteur Witold Kepinski. Trendwatcher Adjiedj Bakas geeft die avond een presentatie over de digitale transformatie.

Sinds begin september de nominatiecategorieën voor de Dutch IT-channel Awards bekend zijn gemaakt wordt de website dutchitawards.nl druk bezocht door lezers die hun favoriete reseller, VAR, service provider, distributeur en IT-vendor hebben genomineerd. Iedereen kon via dutchitawards.nl zijn of haar stem uitbrengen voor één van de genomineerden in één van de 15 categorieën.

 

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards