Centric Financial Solutions & Services tekent BNG Bank op voor komende 10 jaar
29-12-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Centric Financial Solutions & Services tekent BNG Bank op voor komende 10 jaar

BNG Bank heeft het contract met Centric Financial Solutions & Services (Centric FSS) voor tien jaar verlengd.

Centric verricht alle betalingsverkeerprocessen van BNG Bank, inclusief het beheer van de onderliggende infrastructuur en alle ICT-diensten ter ondersteuning van het betalingsverkeer. Daarnaast beheert Centric alle overige bedrijfskritische applicaties en systemen van de bank, van hosting tot en met de werkplekinfrastructuur en kantoorautomatisering voor de circa driehonderd medewerkers van BNG Bank.

Reinier van Woerden, directeur BNG Bank: “Centric heeft zich de achterliggende jaren een betrouwbare dienstverlener betoond. Na een degelijk selectieproces is BNG Bank ervan overtuigd dat Centric ook voor de komende jaren een betrouwbare partner op het terrein van betalingsverkeer en IT voor de bank is.”

Robert Jan Prins, directeur Centric FSS: “We zijn bijzonder trots dat we BNG Bank ook de komende tien jaar duurzaam mogen ondersteunen bij het waarmaken van haar missie. Met een zich continu innoverende en flexibele dienstverlening (op basis van een pay per use-model) en het hoogste niveau van assurance zal ons partnership zich nog verder versterken.”

Op de foto v.l.n.r.: Robert Jan Prins (directeur Centric FSS), Reinier van Woerden (directeur BNG Bank), John Reichardt (lid Raad van Bestuur BNG Bank) en Karim Henkens (CEO Centric).

Terug naar nieuws overzicht