Witold Kepinski - 04 januari 2016

Genetics wint aanbesteding Omgevingsdienst Groningen en RUD Drenthe

Na de concretiseringsfase van het aanbestedingstraject van de Omgevingsdienst Groningen en de RUD Drenthe is de levering en implementatie definitief aan Genetics gegund.

Genetics, leverancier van software voor de ondersteuning van vergunningverlening-, toezicht- en handhavingstaken bij de overheid, en de Omgevingsdienst Groningen en RUD Drenthe hebben de handtekening gezet onder een overeenkomst voor een periode van zeven jaar en negen maanden. Onder deze overeenkomst levert, implementeert, host en ondersteunt Genetics haar oplossing PowerBrowser aan beide organisaties, die belast zijn met de vergunningverlening-, toezicht- en handhavingsuitvoering voor en namens de gemeenten en provincies in Groningen en Drenthe.

De definitieve gunning volgde na een aanbesteding waarin Genetics, na een eerste ronde met een inschrijving, interviews en workshops, ook tijdens de concretiseringsfase heeft aangetoond over de juiste inzet en expertise te beschikken om de strategisch partner te worden, die door beide organisaties werd gezocht.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!