Witold Kepinski - 04 januari 2016

Ingram Micro biedt Truphone telecomdiensten via partners aan

Met ingang van 1 januari 2016 is Ingram Micro aangesteld als strategisch partner van telecomaanbieder Truphone.

Ingram Micro zal het portfolio van Truphone in de zakelijke markt via haar partners aan gaan bieden. Dit betekent een belangrijke extra schakel in het telecom portfolio van Ingram Micro, dat hiermee haar resellers in staat stelt een compleet en onafhankelijk communicatie aanbod te leveren. Voor Truphone betekent het een belangrijke stap in het uitbreiden van haar bestaande partners indirecte kanaal.

“Met de toevoeging van Truphone aan ons portfolio zijn wij nu in staat om onze resellers op een totale manier te voorzien van abonnementen. Truphone is de eerste mobiele operator met één wereldwijd netwerk. Truphone biedt wereldwijde dekking, zonder roamingkosten, en één bundel met MB’s, sms-berichten en belminuten die in 66 landen gebruikt kan worden.”, zegt Remco Nieuwenhuyse, Sales & Marketing Director van Ingram Micro Mobility. “Dit aanbod sluit naadloos aan bij onze strategie om klanten van onze zakelijke telecom en IT resellers een internationale totaaloplossing aan te bieden.”

Over de samenwerking zegt Rob van Velzen (foto), Managing Director Truphone Nederland: “Het indirecte kanaal wordt voor Truphone steeds belangrijker. Een krachtige partner als Ingram Micro is een serieuze stap in het vergroten ons bereik in het reseller-landschap. Zowel binnen Nederland als daar buiten. Ingram Micro als exclusieve distributiepartner is daarom niet meer dan de logische keuze voor Truphone. Daarnaast sluit de dienstverlening van Ingram Micro op het gebied van fulfilment en hardware goed aan op onze groei en toekomstige ambities.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!