Witold Kepinski - 05 januari 2016

Aspect Software benoemt Stephen Ball tot senior vicepresident Europa & Afrika

Aspect Software heeft Stephen Ball aangesteld in de functie van senior vicepresident (SVP) van Europa & Afrika.

Ball komt van het wereldwijde telecommerk CenturyLink. Bij Aspect wordt hij aanvoerder van de ambitieuze plannen van het bedrijf om het marktaandeel op het gebied van cloudcontactcenters in de regio te vergroten.

Ball neemt bij zijn indiensttreding 25 jaar ervaring mee in sales- en algemeen management in de technologiebranche. Eerder vervulde hij rollen bij Computacenter, Orange Business Services en EMC, waar hij brede, uiteenlopende kennis van verschillende enterprise-markten opdeed. Voordat hij werkte bij CenturyLink, was Ball regiodirecteur van Hitachi Data Systems. Daar was hij verantwoordelijk voor de transformatie en herstructurering van het bedrijf, wat resulteerde in meer groei en een groter marktaandeel.

Ball zal nauw samenwerken met het senior managementteam van Aspect – met CEO Stewart Bloom aan het roer – voor het creëren van een gloednieuwe regionale visie en structuur. De nieuwe SVP komt snel met een driejarenstrategie voor groei, gebaseerd op het veranderen van de manier waarop Aspect-klanten de markt betreden en met een focus op Aspects innovaties in de op cloud gebaseerde contactcentertechnologie.

In heel Europa en Afrika blijft Aspect zich concentreren op de sector financiële dienstverlening en ontwikkelt het bedrijf een strategische focus op specifieke regionale markten. Daarmee richt Aspect zich met zijn portfolio op andere verticale markten: de op cloud gebaseerde contactcentersoftware Aspect Unified IP en Zipwire, het mobile self-serviceplatform Aspect CXP en de workforce-optimalisatiesuite Aspect EQ WFO.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!