Redactie - 05 januari 2016

ICTWaarborg reikt in 2016 voor de twaalfde keer de ICTWaarborg Awards uit

Brancheorganisatie ICTWaarborg reikt in 2016 voor de twaalfde keer de ICTWaarborg Awards uit. Dit gebeurt op 30 maart in The Harbour Club in Amsterdam. 

Wederom zal het publiek massaal stemmen tijdens de verkiezing van de beste ICT-bedrijven. Meer dan een miljoen mensen zien de uitingen van de ICTWaarborg Awards, tienduizenden klanten zullen bovendien hun stem uitbrengen. Aan de hand van stemmen en beoordelingen van klanten worden de Awards toegekend. De stemperiode loopt tot en met 28 februari 2016.

Deelname aan de ICTWaarborg Awards staat open voor alle bedrijven waarvan de kernactiviteit gericht is op computers, software, randapparatuur en computersupplies. Alle op Computerwinkels.nlZoekcomputerhulp.nlAutomatiseerders.nlInternetdienstverleners.nl en Telecomdienstverleners.nl vermelde bedrijven worden hiervoor automatisch genomineerd. Aanmelden van bedrijven, die nog niet op de websites staan, is enkel mogelijk door middel van het invullen van het aanmeldingsformulier.

Om meer kans te maken op zo'n felbegeerde Award kunt u, naast het winnen van zoveel mogelijk stemmen, uw profiel zo compleet mogelijk invullen. Al uw instellingen voor de portals kunt u beheren op het Extranet van ICTWaarborg. Op het Extranet is het bijvoorbeeld mogelijk uw adres te wijzigen op uw bedrijfsprofiel. Ook kunt u hier uw beoordelingen vinden. Zorg dat er zoveel mogelijk goede beoordelingen (met meer dan drie sterren) over uw bedrijf staan op de portals. Lees hiermeer informatie over hoe een Award te winnen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!