Witold Kepinski - 05 januari 2016

Infotheek zet in op Apple, Rent en Tenderdesk

Infotheeks Sales Director Joost Kokke (35) verlegt zijn focus vanaf januari naar Apple, Rent en Tenderdesk binnen het bedrijf. De afgelopen zes jaar was Kokke verantwoordelijk voor de gezonde groei van de Nederlandse Infotheek tak. Vanaf het nieuwe jaar wil Kokke eenzelfde groei met Apple, Rent en Tenderdesk realiseren. In zijn nieuwe functie zal hij zich tevens bezighouden met de implementatie van Enterprise Solutions.

De afgelopen jaren maakte Infotheek een enorme groei door op de domeinen Apple, Rent en Tenderdesk. Nu wil het bedrijf die groei zowel internationaal als nationaal actief doorzetten. Kokke is met zijn kennis en ervaring op deze terreinen een waardevolle speler. Zijn huidige taken als Sales Director draagt hij in januari over aan Mirjam Roos. Zij is reeds werkzaam bij Infotheek in de functie van International Sales & Marketing Director. Per 1 januari voegt zij de Nederlandse sales aan haar portfolio toe.

Voor Kokke zich bij Infotheek voegde, was hij werkzaam bij HP en Lenovo. Zijn nieuwe uitdaging ligt vooral in het waarmaken van de ambities van Infotheek binnen de dynamische markt waarin het bedrijf opereert. Kokke: “Voor Apple hebben we reeds de hoogste business-to-business en educatiestatus. Ook zijn we inmiddels een solide nummer één speler op het gebied van IT-verhuur. Met tenderdesk zijn we uitgegroeid tot een volwassen team. Nu is het tijd om een versnelling hoger te gaan. We zullen onder meer in België een tenderdesk openen.”

Het internationale IT-bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling van de eigen medewerkers. Aankomend jaar krijgen meerdere spelers binnen Infotheek andere verantwoordelijkheden. “Onze medewerkers krijgen de kans om zich te ontplooien. Dit doen we met ons maatwerk programma ‘Unleash the Potential’. Een voorbeeld hiervan zijn de trainingen die we bieden dankzij de samenwerking met de nummer 1 business school ter wereld: IMD” aldus Kokke.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!