COMPAREX Nederland

Uw uitdaging is onze missie

Wij bevinden ons in een digitale transformatie, waar software in toenemende mate als dienst wordt afgenomen die steeds vaker opereert in de cloud. Deze transitie vergt van organisaties veel ervaring, inzicht en visie om nú de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

Op deze transitie spelen wij als COMPAREX in, door onze ervaring, kennis en internationale kracht te bundelen en u onafhankelijk te adviseren tijdens uw reis naar de toekomst. Vanuit onze missie om de meest waardevolle IT-solutions en services organisatie van Nederland te zijn, werken wij op basis van drie pijlers:

 • Serviceswij leveren samen met onze partners packaged of managed IT services om zo de nieuwste technologie te koppelen aan de wensen van onze klanten.
 • Licentieswij ondersteunen onze klanten in de aankoop en het beheer van softwarelicenties waardoor wij complexiteit en kosten verminderen en zo de waarde van IT weer centraal stellen.
 • Advieswij geven strategisch, functioneel en technisch IT advies om onze klanten te helpen een weg te vinden in de digitale revolutie, zodat IT transparant bijdraagt aan het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Totaaloplossingen

Onze ruim 180 collega’s zijn dagelijks vanuit ons kantoor in Amsterdam, of waar dan ook ter wereld, op zoek naar de best passende bouwstenen om een totaaloplossing te bieden voor onze klanten. Daarbij kunnen wij putten uit vrijwel alle softwareoplossingen van elke leverancier ter wereld. Door ruim 4.750 certificeringen van 70 leveranciers en als één van de slechts vijf Microsoft Licensing Solutions Partners in de gehele EMEA*, bieden wij altijd en transparant de beste propositie voor elke organisatie klein of groot, commercieel of non-profit, academisch of overheid.

*Regio Europa, Midden-Oosten & Afrika

Gespecialiseerde teams

Onze Solution Advising teams bestaan uit ervaren Consultants, Solution Advisors en Operations Managers met diepgaande inhoudelijke en technische kennis van de thema’s:

 • Big Data & Analytics
 • Cloud Solutions
 • Computing Everywhere
 • Digital Content
 • Disaster Recovery
 • Information Management
 • Mobility
 • Security
 • Software Asset Management

Laat u inspireren over de cloud

Tegenwoordig is niet alleen de organisatie doorslaggevend voor werknemers, ze kiezen ook voor een moderne werkplek waarin eenvoudig kan worden samengewerkt, vanuit huis, bij de klant of via een smartphone/tablet. Daarnaast vragen steeds meer organisatie zich af of ze alle IT-specialisaties en –beheer wel in huis willen houden. In onze Cloud Inspiratie Workshop laten wij u zien hoe u (gedeeltelijk) overstapt naar de cloud en zo flinke besparingen kunt realiseren. Overtuigd? Dan begeleiden onze Consultants u in het gehele traject tot en met adoptie.

COMPAREX Foundation

Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie naast een economische en sociale functie ook een maatschappelijke rol dient te vervullen. De COMPAREX Foundation (voorheen Charly Foundation) heeft als doel om projecten met een sociaalmaatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen. Ieder jaar ondersteunen wij drie goede doelen met sportieve of actieve evenementen waarvoor wij de hulp inschakelen van collega’s.

COMPAREX Nederland

Naritaweg 177

1043 BW Amsterdam

+31 20 2586 800

info@comparex.nl

www.comparex.nl