Witold Kepinski - 06 januari 2016

Karel Kinders geeft bij SAS Nederland stokje door aan Bert Boers

SAS Nederland kondigt aan dat Managing Director Karel Kinders heeft gekozen voor een andere rol binnen de organisatie. Vanaf 1 januari ondersteunt Kinders vanuit de directie strategische accounts om het meeste uit hun data te halen. Bert Boers, als Vice President verantwoordelijk voor SAS Zuid-West Europa, neemt de dagelijkse leiding voorlopig over.

Karel Kinders was 7 jaar werkzaam als Managing Director van SAS Nederland en besloot dat het tijd werd voor een andere stap: “Ik kies heel bewust voor meer balans tussen werk en privé. De afgelopen jaren waren fantastisch, maar het is tijd dat iemand anders het roer overneemt. In mijn nieuwe (deeltijd)functie bij SAS ga ik me richten op het intensief begeleiden van klanten die door het slimmer gebruiken van data kunnen innoveren en groeien.”

Als managing director wist Kinders groei te realiseren voor SAS Nederland. “Ik ben altijd nauw betrokken geweest bij onze klanten en zie ernaar uit hen verder te begeleiden op het pad naar een datagedreven organisatie. Data is een belangrijke asset en gelukkig realiseren steeds meer bedrijven en instellingen zich dat ook."

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!