Redactie - 21 januari 2016

BeveiligMij.nl en IGCN - ICT & Zorgalarmering gaan partnership aan

BeveiligMij.nl, opleider op het gebied van security awareness, is een partnership aangegaan met IGCN - ICT & Zorgalarmering in Houten. Met de samenwerking spelen beide partijen in op de groeiende dreiging van cybercriminaliteit die zich richt op de gebruiker.

Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met de dreiging van datadiefstal en -verlies. Doordat de scheidslijn tussen zakelijk en persoonlijk gebruik van internet steeds kleiner wordt, brengt dit risico’s met zich mee voor de beveiliging van bedrijfsgegevens. IGCN biedt met de opleidingen van BeveiligMij.nl organisaties de mogelijkheid haar medewerkers hierin op te leiden. IGCN gaat het complete portfolio van BeveiligMij.nl, in haar eigen huisstijl, aanbieden aan haar relatiesaldus Ben de Kraker, directeur van IGCN. “Wanneer we bij bedrijven hebben vastgesteld dat een opleidingstraject van BeveiligMij.nl aansluit op de behoefte van die organisatie, dan kunnen we deze op maat gemaakt aanbieden. Een groot voordeel is dat wij organisaties, naast advisering op en uitvoering van hun beveiligingsbeleid, aanvullend de opleidingen kunnen aanbieden. Hiermee zijn we in staat om de bedrijfsinformatie en -processen op een hoger beveiligingsniveau te brengen voor de gebruiker.”

“Dit is een volgende stap in onze partnerstrategie”, zegt Pieter Remers, commercieel directeur van BeveiligMij.nl. “Voortbouwend op de ervaring en expertise van IGCN, versterken we met deze samenwerking niet alleen onze positie in de markt, maar ook in een branche als de zorg.”

IGCN is partner van BeveiligMij.nl, waardoor zij haar relaties ondersteunt met tips en informatie op het gratis informatieportaal: http://igcn.beveiligmij.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!