Detron en Rijksoverheid verlengen OT2010 contract met 2 jaar

21-01-2016 | door: Witold Kepinski

Detron en Rijksoverheid verlengen OT2010 contract met 2 jaar

Het in april 2012 door Detron ICT Groep B.V. gewonnen cluster VoIP centrales van OT 2010, is in de laatste week van december 2015 met 2 jaar verlengd door HIS, onderdeel van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR|HIS). Het cluster VoIP centrales is een gezamenlijk aanbestedingsproject voor telecomdiensten bij de Rijksoverheid.

De overeenkomst draait om de levering van op IP gebaseerde communicatiesystemen, inclusief de basisdienstverlening, die nodig is voor het inrichten, implementeren en beheren van die systemen. Van de overeenkomst maken 9 ministeries inclusief ongeveer 100 rijksoverheidsorganisatis gebruik.

Detron ziet de verlenging als een tussentijdse beloning voor de constructieve samenwerking tussen beide organisaties. Peter Bakker, directeur van Detron’s business unit Telecom Enterprise: “Detron heeft geïnvesteerd in een langdurige relatie. Het feit dat UBR|HIS voor een tweejarige verlenging kiest, is een kroon op de samenwerking. Een goed begin van 2016.”

UBR|HIS houdt zich onder meer bezig met contractmanagement van rijksbrede ICT-contracten en ICT-inkoopadvies (voor meer informative zie www.hisict.nl). Chantal Jansen, senior contractmanager telecom van HIS: “Detron en haar partners hebben geïnvesteerd in continuïteit, stabiliteit en toekomstvastheid van haar dienstverlening. Het afgelopen jaar zijn vele projecten succesvol opgeleverd en hebben beide organisaties intensief samengewerkt met als resultaat dat het contract met de maximale periode van 2 jaar is verlengd.”

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deal, Overheid