Redactie - 22 januari 2016

Acquia versterkt beveiligingsaanpak met ISO 27001-certificering

Acquia versterkt beveiligingsaanpak met ISO 27001-certificering image

Acquia, het bedrijf voor digitale ervaringen met Drupal software, ontvangt het ISO 27001-certificaat voor databeveiligingsmanagement voor Acquia Cloud Enterprise. Dit bekrachtigt zijn uitgebreide beveiligingstoepassingen voor digitale ervaringen.

ISO 27001 wordt gezien als de internationale standaard voor beveiliging van, en compliance voor cloudstructuren van bedrijven. De certificering bevestigt dat Acquia voldoet aan de strenge en specifieke compliance-eisen van zijn internationale gebruikers.

In het digitale tijdperk verandert het landschap van beveiligingsdreigingen voortdurend. Acquia zegt met het certificaat een veilig platform te bieden, zowel door ontwerp en aanvullende beveiligingsproducten en
-diensten, alsook door het portfolio van compliance-audits van derde partijen. Acquia investeert stevig in zijn beveiligingsprogramma; onafhankelijke certificaten als ISO 27001 bevestigen dat de uitvoering van beveiliging door Acquia voldoet aan internationaal aanvaarde standaarden voor het beschermen van gegevens in de cloud.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!