Witold Kepinski - 22 januari 2016

BlackIP met Clavister Firewalls naar België

De Nederlandse distributeur BlackIP heeft sinds kort ook Clavister Firewall producten en diensten (as-a-service) voor de Belgische markt.

BlackIP is partner in (managed) IT security en richt zich op het leveren van cloud en beheerde IT-diensten en oplossingen. Manager Marketing & Sales Allard van Gelderen van BlackIP is enthousiast nu ook via een partnernetwerk in België de kwalitatief hoogwaardige firewall oplossingen van Clavister te kunnen leveren.

Clavister

De oplossingen van Clavister uit Zweden, producent van hoogwaardige firewall-oplossingen zijn al enige tijd beschikbaar in België. Diverse grote namen waaronder enkele gerenommeerde Belgische cloud service providers en dienstverleners gebruiken de oplossingen van Clavister. Naast het aantrekkelijke service model van Clavister, spreekt ook de onafhankelijkheid van het product tot de verbeelding bij veel klanten. Ze kunnen erop vertrouwen dat ze beschermd zijn tegen elke vorm van data- onderschepping, hackers en cyberaanvallen, zowel van cybercriminelen als van overheidsinstanties. “Wij zijn zeer verheugd om de hoogwaardige Clavister Firewall oplossingen met ongeëvenaarde prestaties nu ook in België te kunnen leveren”, aldus Allard van Gelderen van BlackIP. “Zo kunnen wij invulling geven aan de sterk toegenomen vraag van partners om een beheerde firewall oplossing te leveren. Met de Clavister 'Firewall-per-maand' bieden wij partners de bouwstenen om deze dienst snel en eenvoudig te kunnen vermarkten.”

Partnerevent BlackIP - Clavister februari

Eind februari zal BlackIP haar eerste partnerevent organiseren in België. In een middag zullen de specialisten van BlackIP op een locatie in Brussel bestaande en nieuwe partners informeren over de nieuwste security-oplossingen van Clavister. Geïnteresseerde partners kunnen zich aanmelden via allard@blackip.be

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!