Witold Kepinski - 25 januari 2016

Barracuda introduceert zijn nieuwe Barracuda Essentials for Office 365

Barracuda introduceert zijn nieuwe Barracuda Essentials for Office 365. Deze cloud-dienst is ontworpen voor klanten die op zoek meervoudig gelaagde beveiliging, archivering en dataprotectie van hun Office 365-omgevingen.

Barracuda Essentials for Office 365 is een gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren cloud-dienst die de functionaliteit van beveiliging en dataprotectie uitbreidt. Het combineert drie oplossingen van Barracuda – Barracuda Email Security Service, Barracuda Cloud Archiving Service en Barracuda Cloud Backup.

Barracuda meldde ook de bevindingen uit een recent onderzoek naar de plannen en vereisten van klanten tijdens de verhuizing naar, of het werken in, Office 365. Het onderzoek is uitgevoerd door TechValidate als onderdeel van het strategische Microsoft Office 365-initiatief (http://cuda.co/15833).

Prijzen en beschikbaarheid

Barracuda Essentials for Office 365 is beschikbaar op basis van een eenvoudige licentie per gebruiker. De kosten bedragen maximaal €5,40 per gebruiker per maand. Zie voor meer informatie http://cuda.co/essentials.

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!