Hessing Supervers sluit vijfjarig outsourcingcontract met Pink Elephant

24-01-2016 | door: Witold Kepinski

Hessing Supervers sluit vijfjarig outsourcingcontract met Pink Elephant

Hessing Supervers, producent van panklare groenten, AGF-specialiteiten, maaltijdsalades, verse sappen en bewerkt fruit, heeft een vijfjarig outsourcingcontract gesloten met Pink Elephant. Dit meldt Jan-Dirk Krispijn (foto), directeur Outsourcing van Pink Elephant.

De IT-dienstverlener neemt het volledige tweede- en derdelijnsbeheer op zich. Door een belangrijk deel van de IT uit te besteden, wil de versonderneming zich nadrukkelijker op zijn corebusiness richten. Het contract wordt met ingang van 1 februari 2016 geëffectueerd.

Hessing is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel nationaal als internationaal. Mede hierdoor heeft de onderneming besloten de focus op zijn business verder te versterken. Een direct gevolg van die keuze is dat de IT-afdeling van Hessing zich, vanwege de zeer kritische productieprocessen en hoge kwaliteitseisen, straks alleen nog op het eerstelijnsbeheer richt. Het tweede- en derdelijnsbeheer wordt uitbesteed aan Pink Elephant. Het outsourcingcontract omvat alle server- en netwerkactiviteiten, zoals het onderhoud van de back-ups, het monitoren van het netwerk en het uitvoeren van updates. Voordat het contract ingaat, vernieuwt Pink Elephant eerst de hardware van Hessing.

 

 

Terug naar nieuws overzicht