Witold Kepinski - 25 januari 2016

Voiceworks reikt Partner Awards uit

Voiceworks reikt Partner Awards uit image

Voiceworks heeft tijdens de derde editie van de Voiceworks Partner Awards 12 resellers beloond. In het teken van ‘share success together’ reikte Voiceworks 12 felbegeerde awards uit aan zijn partners als erkenning voor de behaalde successen van het afgelopen jaar.

De CEO’s van Voiceworks heetten de gasten welkom en samen met hen blikten zij terug op het afgelopen jaar en keken zij (voor)uit naar 2016. Jeroen Smits, de host van de avond, liet Voiceworks’ Product Managers de eerste vijf awards aan de partners uitreiken en vervolgens had de directie de eer om de volgende vijf awards uit te reiken. Met als grootste verrassing ook een Achievement Award. Vanwege het 10-jarig bestaan besloot Voiceworks een extra award toe te voegen voor de partner die in de afgelopen 10 jaar het meeste bereikt heeft.

Ook de genomineerde partners die niet een award gewonnen hebben, zijn natuurlijk winnaars. Deze partners konden gisteravond deelnemen aan het interactiespel. Jeroen Smits leidde dit spel en testte deze winnaars op hun kennis over de markt en over Voiceworks. Stephan van DUVAK wist de meeste vragen correct te beantwoorden en won daarmee maar liefst 16 uur aan DTP-werkzaamheden.

Voor de Best Business Case Award en de Best Mobile Case Award mochten de partners vooraf cases indienen. In totaal zijn er 11 Business Cases en 6 Mobile Cases ingediend, Voiceworks bedankt zijn partners nogmaals voor deze input. De onafhankelijke vakjury bepaalde de drie genomineerde cases per award en uiteindelijk ook de winnende cases. De Business Case van MER ICT en de Mobile Case van VelzArt Groep B.V. werden bekroond met een award.

Met een gezellige borrel en verscheidene prijzen werd deze Voiceworks Partner Awards 2016 afgesloten. Klik hier en bekijk de foto’s van de Voiceworks Partner Awards 2016.

Winnaars Voiceworks Partner Awards 2016:

Ewan Award: FiberXS Holding B.V.
Erik Ligtvoet: "We zijn in 2015 keihard gegroeid, dankzij Voiceworks. Daarom zijn we dit jaar de beste."

Hardware Award: Voicedata B.V.
Dennis Bonnes & Xander Dekker: “We zijn heel trots. We kopen steeds meer in en zijn partner van het eerste uur. We zijn heel blij met onze eerste individuele award.”

Voice Award: Fiber Nederland B.V.
Daan Hamoen: “Het is al de derde keer dat we deze prijs winnen. Net als vorig jaar gaan we dit jaar weer voor verdubbeling, en wederom onze belofte behouden.”

Mobile Award: MER ICT
Alex Annink: "We zijn zeer tevreden met deze gezamelijke inspanning en het resultaat is ernaar. Zonder Voiceworks was het niet gelukt.”

Cloud Award: Phonedata B.V.
Martin Eggengoor: “Onze gezamelijke oplossing past perfect bij Phonedata. We zijn er ontzettend trots op.”

Academy Award: Apply/Interhosted
Rick Dijt en Bert Kramer: “Het delen van kennis en kunde wordt beloond. Dat zie je vanavond maar weer!”

New Partner Award: VelzArt Groep B.V.
Johan van de Kolk: “We hebben in 2015 mogen proeven van de samenwerking met Voiceworks. In 2016 gaan we nog harder knallen.”

High Growth Award: FiberXS Holding B.V.
Marc Visser en Erik Ligtvoet: "Alweer de tweede award van de avond! Dit smaakt naar meer! Gazellen, houd ons in de gaten!

Wholesale Award: Advitronics Telecom B.V.
Martin Kemper: “Na de academy award van vorig jaar zijn we heel blij met deze prijs. Voiceworks, bedankt en tot volgend jaar op dit podium.”

Best Business Case Award: MER ICT
Alex Annink: “Onze business case was een integrale bereikbaarheidsoplossing en een directe concurrent van Vodafone en KPN. We hebben gewonnen op user experience, en daar zijn we trots op.”

Best Mobile Case Award: VelzArt Groep B.V.
Johan van de Kolk: Omdat we als ICT partij van bovenaf komen, zitten we veel meer op de integratie en koppelingen met onze andere diensten, zoals Cloud, Internet en Hosting.

Achievement Award: Voicedata B.V.
Dennis Bonnes & Xander Dekker: “Dat we als partner van het eerste uur zo gewaardeerd worden is het mooiste wat er is.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!