Witold Kepinski - 28 januari 2016

Ymor besteedt beheer uit aan Proact in transitie naar de cloud

Ymor, de onafhankelijke specialist in Application Performance Management en ITOA, kiest Proact als nieuwe partner voor het beheren van haar IT-omgeving en het uitbesteden van de Disaster Recovery omgeving.

Ymor zocht een partner die alle facetten van de IT-infrastructuur kan leveren, ondersteunen en beheren. Ymor wil zo volledig ontzorgd worden met betrekking tot haar IT-infrastructuur. Hierdoor kan de organisatie zich blijven focussen op o.a. de doorontwikkeling van het product- en dienstenportfolio, waaronder Ymonitor; een dienst die de beschikbaarheid en performance van applicaties voortdurend end-to-end meet zo meldt Martin Herrman, Manager DevOps Ymor.

Lucas den Os (foto), Managing Director van Proact Nederland: ”Bedrijven willen IT tegenwoordig echt als een business inrichten; effectief, efficiënt en met een duidelijke focus op de ondersteuning van de kernprocessen. De cloud is hierin een belangrijke enabler, maar veel organisaties worstelen met dit vraagstuk. Met Ymor hebben we binnen dit traject de eventuele omarming van de cloud gekoppeld aan bedrijfsdoelstellingen, zodat business en IT-functie hetzelfde vertrekpunt hebben. Een verstandige keuze, want een transitie naar de cloud begint met een goede ‘business-cloud-alignment’.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!