Dutch Cloud organiseert zesde editie van Get (C)Loud! met Madison Gurkha en Cisco
01-02-2016 | door: Redactie

Dutch Cloud organiseert zesde editie van Get (C)Loud! met Madison Gurkha en Cisco

Vrijdag 1 april a.s. organiseert Dutch Cloud alweer de zesde editie van Get (C)Loud! Elke keer met een ander thema. Nu is dat: “Is uw applicatie wel hack-proof?”

Vanuit het perspectief als managed cloud provider ziet Doutch Cloud dat organisaties zich steeds meer bezig (gaan) houden met het beveiligingsaspect van hun IT-infrastructuur en bedrijfskritische applicaties. Maandelijks krijgt Dutch Cloud de vraag van haar klanten en/of prospects een penetratietest uit te laten voeren door een derde partij. Nu deze zaken hoog op de IT-agenda staan, wil Dutch Cloud het op 1 april graag met u hebben over de diverse aspecten van beveiliging en hacking.

Om een goed beeld van de diverse invalshoeken te geven, hebben we een aantal keynote speakers uitgenodigd die alle aspecten van bovenstaande onderwerp zullen belichten. Denk hierbij aan:

– De hacker zelf; Hoe denkt een hacker? Wat zijn de wegen die hij bewandelt als hij probeert in te breken?

– IT-security organisatie; Wat kan er proactief gedaan worden om uw applicatie op de juiste wijze te beveiligen tegen indringers?

Madison Gurkha en Cisco

Keynotes worden dit keer verzorgd door Partners van Get (C)Loud! Editie VI: Madison Gurkha en Cisco. Verder hebben we Edwin van Andel, momenteel adviseur bij Zerocopter, bereid gevonden een presentatie te geven: “Want er is nog genoeg te doen. Het blijft nodig om de juiste vertaalslag te maken en bewust te blijven van de actuele dreigingen in de informatiebeveiliging, maar ook van de kansen”, aldus Van Andel.

Michiel Steltman, directeur van de Stichting DINL, vertegenwoordigt de digitale online sector in zijn gesprekken met overheid, politiek en andere belanghebbenden.

We hebben Michiel bereid gevonden een keynote te verzorgen tijdens de zesde editie van Get (C)Loud! Hij zal onder andere ingaan op de Meldplicht Datalekken en wat de gevolgen zijn als dit niet goed geborgd is binnen uw organisatie. Zo zijn er specifieke topics te benoemen die duidelijk maken waarom deze zo relevant zijn voor u als ISV.

Daarnaast willen wij u, als ISV, zelf aan het woord laten en debatteren over de vragen en stellingen die bij u leven rondom dit thema. De experts zullen actief meedoen in deze debatrondes, zodat u de juiste informatie mee kan nemen na afloop van onze netwerkborrel. Want nogmaals, het gaat erom dat u FUN heeft in het bezoeken van dit evenement, in een informele sfeer nieuwe contacten kunt opdoen en iets meeneemt naar “huis” dat u mogelijk bij u op de werkvloer kunt gebruiken.

 

Meld u nu aan. Inschrijven kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Security