Nederlandse bedrijven brengen met Stichting DINL een bezoek aan Londen
07-02-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Nederlandse bedrijven brengen met Stichting DINL een bezoek aan Londen

Om de huidige Nederlandse koplopersrol in digitaal infrastructuur maximaal te benutten organiseren Stichting DINL en handelsroute.nl een bezoek aan Londen. Nederlandse bedrijven in de hosting, security en dataopslag bekijken van 13 t/m 15 april de Londense markt.

Londen is één van de belangrijkste globale financiële centra ter wereld en heeft daarnaast wereldwijd de hoogste concentratie Fintech bedrijven. Ook beschikt Londen over ’s werelds grootste internationale luchthaven en heeft Groot Londen bijna net zoveel inwoners als Nederland. De Londense ICT markt is met een waarde van 27 miljard dollar de grootste in Europa. De Britse overheid investeert heeft 1,7 miljard pond geïnvesteerd in Broadband Delivery UK, een programma om zo snelle breedbandverbindingen (24Mbps+) in 2017/2018 mogelijk te maken in 95% van het land. Daarnaast zijn er allerlei tech hotspots en platformen om talent, kennis en infrastructuur beter te clusteren in Londen te vinden. Den hierbij aan Londen’s Tech City UK, met meer dan 1,300 technologiebedrijven. Genoeg aanknopingspunten dus om deze markt nader te bekijken en gezamenlijk op zoek te gaan naar kansen voor de Nederlandse digitale sector.

Missie
De missie bestaat inhoudelijk uit:

  • Het ter plaatse opbouwen van marktkennis;
  • Uitbreiden van uw lokale netwerk;
  • Het bezoeken van beurzen en bedrijven.

De reis staat open voor zowel leden als niet-leden van DINL. Meer informatie over de reis en het aanmeldingsformulier zijn hier beschikbaar. Het volledige programma is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud