Yellow Communications


Yellow Communications is het PR- en communicatiebureau dat Hotwire vertegenwoordigt in Nederland en België. Vanuit oprechte interesse gaan we samen de mensen in organisaties op zoek naar verhalen die mensen raken en activeren. We helpen hen die verhalen te vertellen, aan de juiste mensen, met de juiste middelen, via de juiste kanalen, op het juiste moment. Zo zorgen wij dat organisaties zich kunnen onderscheiden en bouwen we samen aan een actieve relatie met hun doelgroep.

De enige manier waarop we dat kunnen doen, is door jou beter te leren kennen dan jij jezelf kent. Ons team werkt voortdurend aan die perfecte relatie. Pas als we je organisatie en je doelstellingen door en door begrijpen, weet ons werk voor jouw merk de doelgroep altijd te raken, in Nederland en in België. Beschouw ons als jouw persoonlijke partner die je helpt de best mogelijke resultaten te behalen.

Yellow werkt onder andere voor de volgende klanten: Citrix, Ruckus, Eaton, Thales, Solvinity, TomTom Telematics, Nuance, Winvision, Dell Boomi en Wacom.

Meer informatie op www.yellow-communications.com, via Twitter, Instagram, LinkedIn of Facebook.