Witold Kepinski - 12 februari 2016

Warner Bros. International Television Productions kiest wereldwijd voor diensten 2ML

Televisie- en filmproducent Warner Bros. International Television Productions (WBITVP) kiest wereldwijd voor het Amsterdamse 2ML als partner voor hun professionele e-mailomgeving. In navolging van Nederland en Finland gaat Warner Bros. nu ook in Australië, Brazilië, Spanje, Argentinië, Chili en Portugal gebruik maken van de dienstverlening van 2ML. Alle landen krijgen de beschikking over Hosted Exchange. 2ML profileert zich zo als internationale IT-partner die grensoverschrijdende vraagstukken op kan lossen. Dit meldt Robin de Vries, CEO bij 2ML.

De kantoren van multinational WBITVP zijn weliswaar verspreid over alle werelddelen, maar staan veelvuldig met elkaar in contact. Echter, tot op heden zijn alle kantoren wat betreft IT-omgeving autonoom ingericht. Met 2ML wordt er voor het eerst een dienst uitgerold die voor alle landen beschikbaar wordt. De medewerkers van WBITVP hebben hierdoor nu wereldwijd onder meer de mogelijkheid op elk device veilig hun e-mailomgeving te beheren en agenda’s en contactgegevens te synchroniseren met internationale collega’s.

De keuze voor één centrale IT-partij sluit aan op de trend die 2ML ziet bij (internationale) klanten, waar steeds meer diensten worden gecentraliseerd. Korte lijnen en minder leveranciers dragen bij aan effectievere dienstverlening en efficiëntere processen.

In Nederland werkt WBITVP al vijftien jaar met 2ML als IT-partner. Na een tevens succesvolle samenwerking in Finland volgen nu dus ook samenwerkingen tussen 2ML en Warner Bros. in Europa, Zuid-Amerika en Oceanië. Warner Bros. kan dankzij 2ML zonder hinder van tijd- en grenszones opereren, met één centraal aanspreekpunt voor IT. Met de garantie van 24/7 service vormt het tijdverschil geen beperking.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!