Mark-Peter Mansveld nieuwe Area Vice President Benelux van RES

15-02-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Mark-Peter Mansveld nieuwe Area Vice President Benelux van RES

RES, leverancier van digitale werkplektechnologie, benoemt Mark-Peter Mansveld tot Area Vice President voor de Benelux. Mansveld zal helpen met het realiseren van groei en het onder de aandacht brengen van de vernieuwde RES ONE Suite bij partners en (potentiële) klanten.

Mansveld werkte eerder onder meer als Sales Director en Country Manager Benelux voor Dell Software Group, als Channel Director Benelux en BU Director Data Center Solutions & End User Computing bij Novell en als Business Alliance Manager bij Hewlett-Packard.

“Bedrijven krijgen steeds meer te maken met regelgeving en beveiliging,” zegt Mansveld. “Neem bijvoorbeeld een chirurg die overdag toegang heeft tot patiëntendossiers, maar die ’s avonds als professor voor een collegezaal met studenten staat. Op dat moment mag deze chirurg geen toegang meer hebben tot de patiëntinformatie. Je moet die toegang op basis van de context van de chirurg kunnen reguleren en rapporteren: uit veiligheidsoverwegingen, maar ook om compliant te zijn. Dit soort attribute based access is bij veel organisaties nog geregeld met allerlei gespecialiseerde software, maar RES biedt als enige op de markt een volledige geïntegreerde service store oplossing. Deze unieke service store-benadering geeft mij een goede uitgangspositie bij partners en potentiële klanten.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People