Avaya benoemt Maan Al-Shakarchi tot Head of Avaya Networking voor Europa, Midden-Oosten en Afrika, en Azië-Pacific

16-02-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Avaya benoemt Maan Al-Shakarchi tot Head of Avaya Networking voor Europa, Midden-Oosten en Afrika, en Azië-Pacific

Avaya, leverancier van software, systemen en services voor bedrijfscommunicatie, benoemt Maan Al-Shakarchi tot Head of Networking voor de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Azië-Pacific. Al-Shakarchi wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de verkoop van Avaya’s nieuwe generatie netwerkoplossingen in de regio’s, en gaat hierbij speciale aandacht besteden aan de geavanceerde Fabric Connect netwerktechnologie.

Nu bedrijven massaal overgaan naar cloud en software-georiënteerde modellen, heeft Al-Shakarchi als taak momentum te helpen opbouwen voor de meest strategische en veelbelovende groeisegmenten van Avaya. Hij gaat rechtstreeks rapporteren aan Nidal Abou-Ltaif, President voor EMEA en Azië-Pacific. Al-Shakarchi begon zijn loopbaan bij Avaya in 2005 als medewerker van het Nortel-team en leidde tot kortgeleden de netwerkactiviteiten van Avaya voor de Global Growth Markets. Hierbij gaf hij onder meer leiding aan grote netwerkimplementaties bij klanten als het Al Noor Hospital in de Verenigde Arabische Emiraten, de Burj Khalifa wolkenkrabber in Dubai en de Dubai Stock Exchange.

Al-Shakarchi heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de technologiesector, onder meer als lid van technische salesteams en service-salesteams. Hij werkt vanaf 2002 in het Midden-Oosten en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Dubai. Al-Shakarchi behaalde zijn Bachelor’s in Electrical Engineering aan de McGill University in Montreal, Canada.

Terug naar nieuws overzicht