'Toename in de adoptie van EDB Postgres binnen overheidsinstellingen'

19-02-2016 | door: Witold Kepinski

'Toename in de adoptie van EDB Postgres binnen overheidsinstellingen'

EnterpriseDB (EDB), leverancier van enterprise Postgres-producten en database-integratieoplossingen, ziet een toename in de adoptie van EDB Postgres binnen overheidsinstellingen. Dit komt onder andere door beleidsinitiatieven om meer opensourcesoftware binnen de overheid te gebruiken.

Wereldwijd bedroeg de jaarlijkse groei van EDB’s business bij de overheid de afgelopen drie jaren 65 procent.  “Overheidsbedrijven hebben de keuzevrijheid en agility die opensourcetechnologieën bieden nodig zodat ze bedrijfskritische initiatieven kunnen ontplooien,” aldus Ed Boyajian (foto), President en CEO van EDB. “EDB Postgres komt tegemoet aan de uitdagingen op het gebied van kosten en innovaties. We werken samen met overheden op alle niveaus wereldwijd om ze te helpen meer flexibele en wendbare infrastructuren met open source te bouwen.”

DigiD

EDB is wereldwijd goed vertegenwoordigd onder overheidsgebruikers. In Nederland gebruiken onder andere DigiD en Child Protective Services een cloudgebaseerd systeem dat op EDB Postgres van EDB partner PinkRoccade Local Government is gebouwd. 

Terug naar nieuws overzicht