Fontys Hogescholen kiest Valid als strategisch partner voor Business Intelligence
23-02-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Fontys Hogescholen kiest Valid als strategisch partner voor Business Intelligence

Fontys Hogescholen heeft na een succesvol aanbestedingstraject gekozen voor Valid als dé strategische partner op het gebied van inhuur expertise op het gebied van Business Intelligence, voor een periode van vier jaar. Gedurende deze periode zal Valid naast het leveren van de benodigde kennis en expertise binnen dit vakgebied, Fontys tevens ondersteunen in de verdere professionalisering van haar huidige Business Intelligence en Datawarehouse omgeving.

In het kader van de verdere professionalisering van haar organisatie heeft de zeer kennisintensieve organisatie Fontys Hogescholen ervoor gekozen één strategische partner te selecteren voor het Business Intelligence domein, die hen de aankomende jaren zal ondersteunen bij het verder uitbouwen en professionaliseren van hun huidige Business Intelligence en Datawarehouse omgeving.

Tijdens het aanbestedingstraject is niet alleen gekeken naar het leveren van de juiste kennis en kunde, maar heeft Fontys aangegeven ook waarde te hechten aan een partner die in staat is om Fontys te adviseren en mee te nemen in innovaties, trends en ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence.

Valid is uitermate blij met deze gunning en ziet er naar uit om samen met Fontys dit strategische partnership de komende jaren verder vorm te geven en op deze wijze een actieve bijdrage te leveren de organisatiedoelstellingen van Fontys Hogescholen. Dis Valcq, Directeur Valid, over het positieve resultaat van deze aanbesteding; ”Een mooi resultaat na een intensief aanbestedingstraject. Met deze uitkomst spreekt Fontys vertrouwen uit in de Business Intelligence capaciteiten van Valid en kunnen we een actieve bijdrage leveren aan de Business Benefits die Fontys voor ogen heeft. Daar zijn we erg trots op.”

Terug naar nieuws overzicht