Witold Kepinski - 27 februari 2016

Incentro Marketing Technology opent kantoor in Utrecht

ICT-dienstverlener Incentro verbreedt zijn online dienstverlening met de oprichting van de nieuwe vestiging Incentro Marketing Technology te Utrecht. Vanuit deze vestiging helpt Incentro marketeers bij het inzetten van technische oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun commerciële online doelstellingen.

Incentro Marketing Technology is gespecialiseerd in e-commerce en online engagement. Marketeers profiteren van één aanspreekpunt en onafhankelijk advies. Incentro wil hiermee de brug slaan tussen marketing, e-commerce en IT. 

Incentro Marketing Technology focust zich op het optimaliseren en neerzetten van een e-commerce platform met de inzet van data driven commerce, personalisatie of specifieke tooling, waaronder: SEO, koppelingen met Content Management Systemen, Google Analytics, Tag Manager en recommendation engines aldus John de Koning, directeur van Incentro Marketing Technology. “We signaleren drie trends die aan de behoefte ten grondslag liggen. Zo wordt het online kanaal, vooral in de business-to-business, nog onvoldoende gebruikt voor commerciële doeleinden, terwijl de eindklant steeds meer online sales- en service-mogelijkheden verwacht. Daarnaast vervaagt het onderscheid met business-to-consumer waardoor het ketendenken steeds irrelevanter wordt. Tot slot faciliteert de producent of groothandel steeds vaker rechtstreeks aan de consument. Al deze veranderingen betekenen dat er vaak nog een flinke online inhaalslag gemaakt kan worden. Incentro Marketing Technology neemt klanten mee in deze digitale transitie, met name klanten die het online kanaal als succesvol saleskanaal willen gaan inzetten.”

Incentro Marketing Technology is 1 februari 2016 gestart met 26 Incentronauten en is gevestigd in de nieuwe creatieve hotspot van Utrecht: de Werkspoorkathedraal.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!